De frekkeste klokkene

Flere av de mest eksklusive klokkemerkene gir ut klokker med frekkismotiv. Se de noble & rådyre klokkene som det aldri reklameres for.

Mens pupper og lår bare er et museklikk unna i 2007, måtte man ty til andre teknikker i gamle dager.

LES OGSÅ:

Et av triksene var å ha frekke motiver på klokkene eller lommeurene.

Frekt, men diskrèt.

Som du ser av de store bildene til venstre levner ikke motivene særlig tvil om hva som skal vises fram. Vi tror likevel at halve moroa med disse erotiske klokkene er at kun en liten utvalgt krets vil skjønne hva du egentlig bærer på armen.

De aller fleste klokkene har nemlig det erotiske motivet på baksiden, eller skjult bak et lokk. Akkurat det vil vi tippe du er veldig glad for, den dagen din noe nærsynte svigermor kommenterer hvor spesiell klokken din er.

Så dyrt at du slipper unna med det.

Viser det seg at svigers faktisk innser hva slags griseri du bærer rundt på armen bør du imidlertid skifte taktikk. Dette er nemlig ikke noe som de billige klokkemerkene har funnet på for å skaffe seg litt sårt tiltrengt oppmerksomet.

Blant klokkemerkene finner vi blant annet navn som Chopard og Ulysse Nardin. Og dette er navn som ikke bare gir enhver klokkefantast tårer i øyekroken, det er også navn som er så eksklusive at selv svigermoren fra helvete vil tenke seg om to ganger før hun skjeller deg ut.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bla deg gjennom bildespesialen til venstre for å se noen av de frekke klokkemodellene, hvorav den billigste ligger på rundt 115.000 kroner, mens den dyreste nærmer seg millionen.

Flere kule, spesielle og råtøffe klokker får du her!

Kilde: worldtempus.com