Darth Vader-kostyme til 8000 kroner

Nå kan du både se ut som, og høres ut som, din favorittslemming.

Dette supertøffe Darth Vader-kostymet er et must i garderoben dersom du kaller deg selv en ekte Star Wars-fan.

LES OGSÅ:

Bekledningen består av mer enn bare sorte filler, og er kanskje det nærmeste du kommer å etterligne din favorittslemming.

Vi kan begynne med det beste: Det følger nemlig med et apparat som etterligner Darth Vader karakteristiske pusting. Dermed kan du gjemme deg i skapet til noen du ikke liker og skremme vettet av dem når de har lagt seg for kvelden.

Mange detaljer.

Selve drakten er en svart buksedress i lærimitasjon. En stor kappe, stridshansker, skulderbeskyttelser, hjelm og maske sørger for at du blir uigjenkjennelig når har fått på deg hele stasen. Hvis du har planer om å snike rundt i nabolaget etter at sola har gått ned kan du ta på deg et belte med LED-lys i forskjellige farger. Det eneste du mangler da er en kassettspiller som spiller Imperial March, men den kan du strengt tatt nynne selv.

Et så flott kostyme er selvfølgelig ikke gratis. Du må ut med nesten 8200 kroner før skatter og avgifter, men Darth Vaders største fanskare vil nok kaste seg over kjøpknappen uansett om de har dekning på kontoen eller ikke.

Både standard og XL-størrelser er tilgjengelige, men i skrivende stund er den største størrelsen utsolgt.

Kilde: firebox