Chevy V8 har plass til minst åtte pølser

En råtass av en grill som gjør grillmaten din, eh, u-rå.

Du kan enten grille pølsene dine på den vanskelige måten, som består i å rase rundt på motorveien i 120 kilometer i timen i et par timer, før du legger grillmaten på motorblokka idet du kommer hjem - eller du kan gjøre som amerikanske Trent Whatly.

LES OGSÅ:

Han tok den første idéen vår litt mer bokstavelig enn det som kanskje sunt er.

Blokkert.

Med en Chevy V8 motorblokk har han satt sammen det som må være en av årets råeste griller, og det er ikke først og fremst fordi den originale motoren yter rundt 500 hestekrefter.

Det er hovedsakelig på grunn av utseendet.

Whatly fikk god prosjekthjelp fra sin snille nabo, hold deg fast, Terry Bacon, som bidro med sveiseapparat og blåselamper.

Ventilasjon.

Som du kan se på bildene til venstre kan hele topplokket på blokka løftes opp, mens ventilene er omgjort til, vel, ventiler, som leder grillukta og -lufta ut av grillen når den er lukket.

Ettersom de fleste amerikanere ikke vet betydningen av beskjedenhet - takk og pris - tok Whatley med seg grillen til et lokalt bilshow nylig. Der gjorde han naturligvis stor suksess, og ifølge nettstedet Neatorama vakte han, ifølge seg selv, mer oppsikt enn flere av bilene.

Det overrasker oss ikke. Lukta av hot dogs kan som kjent ta oppmerksomheten bort fra det meste.

Kilde: Neatorama