Bruk hodet - få presang

Bruk hodet - få presang

Det er lov å friste.

Publisert

Det er én ting å bruke 50 kroner på et gavekort fra Sunne Sko til tenåringen på julaften.

En helt annen ting blir det når innpakningspapiret bare er første steget på vei mot gavekortet.

Plagsom.

Den årvisse leketøysmessa i New York, NYC Toy Fair 2008, er akkurat ferdig, og én av tingene som ble vist fram var nettopp en slik ondsinnet gaveidé.

Boksen du ser over lar seg enkelt åpne av den som gir gaven, men ikke fullt så enkelt av mottakeren. Du kan legge alt fra tre CDer til to DVDer, to konsollspill, bøker eller gavekort på innsiden, og når det er gjort må bursdagsbarnet gjennom et puslespill for å få tak i presangen.

I dette tilfellet dreier det seg om en ball som skal guides gjennom en labyrint. Når ballen er framme åpnes boksen.

Når?

Hvis du er heldig har du et tålmodig lite barn som tilbringer de neste fire timene i transe foran den gjennomsiktige plastinnpakningen. Hvis du ikke er fullt så heldig har du oppdratt en utålmodig liten rakker som etter to minutter slenger gaven knallhardt i mursteinsveggen, før han fornøyd drar ut den tredje Harry Potter-filmen i serien fra vrakrestene på gulvet.

Du får trøste deg med at han kommer til å bli en strålende bankraner.

Prisen på boksen er ikke kjent, men hvis produsenten spiller kortene sine riktig bør denne havne i norske butikkhyller i løpet av året.

Kilde: Make

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer