Brilleslange

Kjøper du disse brillene er sjansen stor for at du behøver en såkalt korrigerende instans i livet ditt.

Du kjenner følelsen. Etter en lang dag med Pro Evolution Soccer, Grand Theft Auto og litt retro pinball, er det første du gjør når du kommer deg ut av huset å sette inn en skikkelig grisetackling på dama foran deg i køen på Narvesen, før du truer penger ut av ungdomsgjengen på hjørnet, mens du avslutter med å plassere høyre og venstre pekefinger på ørene til passasjeren foran deg på bussen.

LES OGSÅ:

Det er vanskelig å skille mellom spill og virkelighet.

Kunst.

Det tyske design- og kunstkollektivet Datenform har med hjelp fra Aram Bartholl laget et par briller som gjør det enda vanskeligere.

First Person Shooter-brillene ser ut som de klassiske tredimensjonale brillene som fulgte med Donald-bladene i gamle dager, minus den rød og grønne folien.

I stedet har Barthol lagt inn et kjempevåpen i miniatyr i hvert glasshull, slik at det ser ut som kjemper for livet i en førstepersonspiller-kamp - mens du egentlig bare står i kinokø.

Et bilde på livet.

Folk som setter pris på metaforer vil også sette pris på disse brillene.

Livet er en kamp, og det kan du nå bli minnet på hver eneste dag. Og hvis noen ler av brillene, retter du bare ditt dødelige blikk mot dem og later som om du fyrer av den ene salven kraftigere enn den andre.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Gizmodo