BreathCapture er ånden som går

Er dette årets sykeste?

Her har tyggegummi- og pastellindustrien brukt milliarder av kroner på å lære oss at lufta vi puster ut er omtrent like illeluktende som den vi puster inn når vi står fire meter unna et parfymeri fjøs - og så kommer det et lite produkt som snur opp-ned på verdensbildet til hele den vestlige befolkning.

LES OGSÅ:

Samlemani.

Mennene og damene bak BreathCapture mener nemlig at ånden til dine nærmeste er verdt å ta vare på. Og da snakker vi ikke om ånden slik de gjør i en TVNorge-dokumentar på en søndag.

Her er poenget at noen som står deg nær - eller i det minste noen som sto deg nær helt til du ba dem om denne ene tjenesten - skal puste inn i den lille såkalte pendanten, slik at du kan fly rundt hvor som helst med ånden til vedkommende i en liten beholder.

Billig - og billig.

De små tubene koster rundt 60-70 kroner stykket, og kommer i en rekke forskjellige varianter. De kan dessuten flettes sammen til et slags stykke multikunst med ånden til flere kjente og kjære samlet på ett og samme sted, før du fester dem på alt fra øredobber til halsbånd til armringer.

Hvis ikke dette høres skremmende ut mangler du fantasi.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Holdbarhetsdato?

Det er også et åpent spørsmål hvor mange åndedrag det er mulig å ta fra en beholder før den er tom, og om beholderne er tette nok til at din bedre halvdels stålånde blir værende i kapselen - eller om de forvandles til gjennomsnittlig sosialdemokratisk fellesluft etter kort tid.

De virkelig sentimentale kan gratis gravere inn initialene til eieren av ånden, eller de kan skrive RBW for å innbille kjendiskåte venner at de har Robbie Williams' på boks.

Kilde: Gizmodo