Bort med sideflesket

Brenn en haug kalorier på vei til butikken, og se ut som en tulling samtidig!

Å løpe uten å komme seg av flekken, kan nok virke meningsløst for mange, og av den grunn (og sikkert flere) er det ikke så fristende å dra seg opp fra sofakroken og til treningssenteret.

LES OGSÅ:

Men hva hvis du kunne ta med deg tredemøllen ut i friluft? Da slipper du å betale i dyre dommer for medlemskap på treningssenteret, og du unngår å stå presset mellom to andre slitere med kritikkverdig intimhygiene.

To i en.

Treadmill Bike er akkurat det det høres ut som (med mindre engelsken din er veldig rusten): En slags hybrid mellom en tredemølle og en sykkel.

Poenget er at du skal kunne trille til butikken og samtidig brenne kalorier, akkurat som du ville gjort på en tredemølle.

Og som det heter på nettsiden som selger sykkelen: Beina dine unngår å tråkke i alt det ekle som befinner seg på bakken!

Hvis du lurer på hvordan i all verden dette fungerer, kan du ta en kikk på videoen under artikkelen. Der får du se en glad dame løpe rundt som en villmann på Treadmill Bike.

Vi anbefaler også å trykke på denne linken. Her får du se en tilfeldig person forsøke å kjøre opp en rampe for å hoppe med sykkelen. Vær forberedt på en god latter!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Treadmill Bike koster rundt 16.000 kroner. Dyrt sier du? Jada, men du verden så mye moro du kan ha med den.

Kilde: BikeForest