Boob Radio får deg til å fnise

Og fnising er sunt. Tips: Fjern en "n" fra fnising så fniser du enda mer.

Her en kveld så jeg en del av en dokumentar om en dame som hadde verdens største pupper. De var så store at hvis hun hadde tatt bussen og prikket borti i en sikkerhetsnål ville hun blåst hele bussen i lufta, og sannsynligvis også tatt med seg alle bygninger innenfor femti meters omkrets.

LES OGSÅ:

Hun var en slik person som fikk pupper til å framstå som en sykdom, i motsetning til Boob Radio - som får pupper til framstå som den blandingen av nytte og moro de faktisk er.

Leting blir en fet ting.

Du kan med andre ord glemme alt snakket om DAB-radioer. Hva skal du med en radio som ikke har pupper som brukes til volumkontroll og til å finne radiokanalene?

Kast den på søpla.

Med Boob Radio vil det aldri mer være kjedelig å lete etter et sterkt og bra FM/AM-signal, og for alt vi vet blir det mer moro å skru enn det blir å lytte. Hvis ikke det blir formens endelige seier over funksjon så vet ikke vi.

Radioen er 20x10x10 centimeter og går på batteri. Den koster rundt 180 kroner, og er ifølge dette nettstedet "a great radio for Boob lovers". De har til og med skrevet boob med stor "B", for virkelig å vise hvor mye de elsker og verdsetter boobs.