Bilvask med sjampanje (nesten)

Har du lyst, har du råd. Nei, det skal visst være omvendt.

Jeg har ikke bil. Heldigvis. Trenger jeg en sier jeg bare "se, tilbud!" til en tilfeldig valgt bilist på en parkeringsplass utenfor et kjøpesenter, og, vips, så har jeg transportmiddel resten av dagen uten å betale et øre i avgifter, bensin eller verkstedreparasjoner.

LES OGSÅ:

Eller vaskehallutgifter.

Special treatment.

Skulle du derimot ha klart å gå over nok lik til å skaffe deg en Ferrari eller Porsche, vet du naturligvis at kun det beste er godt nok, enten det gjelder smøreolje eller bilvask.

Paul Dalton, en engelsk entrepenør fra Surrey, har laget det som er nødt til å være verdens dyreste og mest omfattende bilvask, og som bare styrtrike gründere og andre kapitalsterke mennesker kan ta seg jevnlig råd til.

Lang operasjon.

Hele vasken består av 61 (seksti-én) forskjellige ledd, og er så eksklusiv og så populær at du må stå på en ni måneder lang venteliste for å slippe til med milliongliset ditt.

Til gjengjeld vil Paul Dalton selv bruke 64 timer på å gnikke og gnure på bilen når den først slipper til, så den befinner seg bokstavelig talt i gode hender.

Og prisen? Respektable 71 000 kroner.

Brasiliansk voksing.

Den summer inkluderer også bruken av en helt spesiell brasiliansk bilvoks, Zymol Royale, som i løssalg koster over 43 000 kroner per halvannen liter.

Voksen skal ha en holdbarhet på mellom et helt og tre år, så trøsten får være at du i beste fall ikke trenger benytte deg av Daltons magiske hender og voks mer enn én gang per 365 dager. Dalton vil i tillegg utføre lakkeringskorrigering hvis det er nødvendig, slik at bilen din ser så å si helt ny ut når du får den tilbake.

Trykk på videoen under for en demonstrasjon av bilvasken!

Trykk her for mer!

Kilde: Spluch