BH står for Bedre Helse

Men hvorfor er denne million-BHen så ubehagelig å ha på seg?

Neida, det er ikke slik at dingz-redaksjonen begynner en ny uke med å spankulere rundt i lokalet i BHer. Det eneste vi tester ut er paraplyer, vadestøvler og redningsvester. Det går rykter om regn til uka, og vi liker å være forberedt.

LES OGSÅ:

Mange millioner kroner.

Damen på bildet over er også forberedt. Alle vet jo at en BH til 1.89 millioner dollar, eller mer enn 12 millioner kroner, løfter selvtilliten til nye høyder. Ikke på grunn av klesplagget i seg selv, men fordi modellen sannsynligvis spurtet ut av motevisningen i Seoul i Sør-Korea før helga, og oppsøkte nærmeste pantelåner for å veksle inn den diamant-dekorerte gullholderen i hard cash.

Dessuten er det ikke bare selvtilliten som løftes. BHen skal angivelig presse på plass utstyret i en slik grad at det føles som en god klem mellom slektninger som ikke har sett hverandre på flere år. På bildene ser det likevel ut som om noen har skrudd til skruene litt for kraftig.

Ubehagelig?

Modellen ser ut som hun nettopp har fått vite at en nær slektning har vært i en bilulykke, samtidig som den store, stygge modellmammaen har fortalt henne i klartekst at the show must go on.

Det er en brutal verden, selv med en BH til 12 millioner kroner over puppene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Gizmodo