Bathtub Racer er ikke spesielt renslig

Men helt sikkert minst like moro som et gjørmebad.

Det finnes alltid en eller annen gjøk - gjøken sier som kjent ko-ko, og er derfor koko - som synes det er morsomt å flytte ting over i miljø hvor de absolutt ikke hører hjemme. Det er den eneste forklaringen på at noen hele tiden bytter ut tastaturet mitt på jobb med en dørmatte.

LES OGSÅ:

Tørrbad.

Bathtub Racer tilhører samme kategori, og er som navnet så utvetydig sier racerløpskjøring med smått modifiserte badekar.

For bare 20 000 dollar, eller 120 000 kroner med dagens særdeles gunstige dollarkurs, får du to motoriserte badekar, to batteriladere, to batteri, en instruksjonsbok (takk og pris), og en oppblåsbar gummibane som ser ut som noe som egentlig burde vært plassert midt i Tusenfryd.

Oppblåsbar.

Banen er enkel å sette opp, men måler heler 20 x 9 meter - så sørg for å rydde unna alt rælet du har stående i hagen før du trykker på bestill-knappen. På den annen side så utgjør banen halve prisen, så kanskje du endelig kan få brukt det tømmerlasset du kjøpte inn i fjor for å lage lekehytte til barna til noe fornuftig.

Ønsker du å ta den helt ut kan du legge 100 000 kroner ekstra på bordet. Det gir deg fire ekstra badekar-biler, noe som kan redde sommerens hagefest fra total fiasko.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Umerkelig.

Dekkene på badekarene setter forøvrig ikke merker, så hvis du skulle være bekymret for parketten eller skipsgulvet når vintersesongen kommer er det ingen grunn til det.

Det vi vil vite er om det er mulig å ha vann i badekarene mens en kjører. Og om det følger med duskedamer som kan holde motet vårt oppe når vi taper det fjerde løpet på rad. Og en svær grill. Vi vil gjerne ha med en svær gill. Og kanskje en stor pokal?

Takker.

Trykk PLAY på videoen under for å se Bathrub Racer i aksjon!

Kilde Gizmodo