Bart er en liten punk

En steampunk, vel å merke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Homer Simpson har sannsynligvis kalt sin sønn punk flere ganger enn det finnes erter på lagrene til alle landets Rimi-butikker.

LES OGSÅ:

Han vil sette ekstra stor pris på denne mutasjonen.

Leketøy.

Metallkonstruksjonen er ikke avfall fra det bortgjemte idé-lageret til Matt Groening, men derimot en figur som kun ble laget for å vises fram på leketøymessa Showroom NYC i New York, som gikk av stabelen forrige helg.

Der ble det vist fram Bart-figurer opp og i mente, men det spørs om ikke denne steampunk-versjonen banket de andre så langt ned i søla at selv bøllen Nelson Muntz ville blitt misunnelig.

Hjul.

Figuren bærer egentlig navnet B.A.R.T, en litt tvungen forkortelse for Biomechanical Artificial Roving Terrain, men det forklarer i det minste hjulene som Bart er utstyrt med. Det forklarer for så vidt også at hodet hans er utstyrt med en stor himmelhvelving der en annen leketøysfigur har tatt bolig.

Flere av de mest fantasifulle Bart-figurene vil etter hvert legge ut på en liten innen- og utenlandsturné, hvor de vil bli vist fram for folk og fe på ulike kunstgallerier.

Don't have a cow, man.

Kilde: Gizmodo