Ballongkunst på høyt nivå

Master Chief som du aldri har sett han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke lett å avgjøre hvem som er den tøffeste spillhelten til dags dato. Xbox-fans elsker Master Chief for hans overmenneskelige tilnærming til problemer, mens Playstation-tilhengere holder en knapp på Solid Snake for hans jordnære skavanker.

LES OGSÅ:

Det er imidlertid lettere å avgjøre hvem som har tøffest fans, og Halo vinner helt klart denne runden. Og forsåvidt forige runde, da vi skrev om den hjemmelagde transformersfiguren av Master Chief.

Lager på bestilling.

Mannen bak kunstverket kaller seg enkelt og greit Balloon Guy, og står bak en rekke ballongifiseringer av kjente ikoner. I repartoaret finner vi ballonger som ligner på alt fra Mario og Batman, og vi må innrømme at vi blir svært imponert.

De fleste av ballongskapningene er gjort på bestilling fra kunder, og han går til og med så langt til å love at han kan lage ”alt”, så lenge det er familievennlig. Vil du imidlertid være økonimisk og gjøre ting selv, har Balloon Guy linket til haugevis av DIY-videoer, hvor du kan lære deg å lage egne ballongdyr (eller Solid Snakes).

Sjekk bildene til venstre for et utvalg av ballongfigurene fra Balloon Guy.

Kilde: Balloon Guy

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!