Amerikansk rulett er spinnvilt

Men ikke på den måten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilfelger er et like effektiv skille på harryhet som musikk. Litt for mange spiler, litt for mye krom, og litt for for mange tommer - vips, så har du motorverdens svar på DDE.

LES OGSÅ:

Hvis du vil ha motorverdens svar på DDE, Smokie, Europe og konsertlista på Momarkedet skal du rette solbrilleblikket ditt mot disse felgene.

Blingbehør.

De ble vist fram under det som angivelig er verdens største messe for bil-tilbehør, Sema 2007, og er produsert av felgprodusenten Lenso.

Hvis du har tilbrakt noen timer i Las Vegas, eller på en tvilsom undergrunnsbule i en storby, kjenner du umiddelbart igjen ruletthjulet. En bilfelg med ruletthjul - så poetisk. Bilkjøring er som kjent en risikosport, og før du vet ordet av er din tid omme fordi du var så uheldig å treffe trailersjåføren som var inne i sin tjuende time på veien.

Enda billigere blir det med den brune lærfinishen fra Louis Vuitton i midten, for ikke å snakke om at produsentnavnet er skrevet med kunstig edelstein.

Pris og tilgjengelighet er ikke kjent, men vi setter noen sjatonger på at den offisielle lanseringen vil skje i Vegas. Snurr hjulet.

Du finner flere syke, spinnville felger her og her!

Kilde: OhGizmo!