Alle snakker om været

Og nå er det noen som gjør noe med det. På en måte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lei av at de norske værvarslerne er, eh, påkledd?

LES OGSÅ:

Lei av at ikke TV-værdamene ikke slipper ett plagg etter det andre etterhvert som de beveger seg fra Nordkapp til Lindesnes? Her er et stusselig alternativ.

Elementært.

Weather Girl har forstått det enkle faktum at når det blir varmt så faller klærne, og når det blir kjøligere i lufta eller bare regner, så tas plaggene på igjen.

Som du ser på bildet over vil den digitale værdama blotte bikinikroppen på relativt anstendig vis når sola skinner, og selv badeballen er på plass. Er det derimot regn i vente vil denne sofistikerte værvarseleren kle på værdama, og utstyre henne med paraply.

Timevis underholdning venter deg for bare 35 pund, eller rundt 390 kroner (uten frakt og moms)!

Langdistanseforhold.

Displayet viser også inne- og utetemperatur, i tillegg til maksimum- og minimumsverdier for fuktighet. Ingen værvarsel uten fuktighet.

Tida settes automatisk via radiosignaler, og det lekre apparatet for desperate ungkarer kan selvfølgelig henges på veggen eller settes på skrivebordet, alt etter hva husbonden ønsker.

Det er også mulig å koble til inntil tre tilleggsensorer, som kan monteres så langt borte som 91 meter unna hovedmottakeren. Jada, det betyr at du kan legge en av dem inntil peisen, slik at dama blir stående i bikini hele døgnet.

Oi. Det siste der gjorde meg litt trist.

Kilde: Geekologie

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!