Akkurat så ille som det høres ut

Akkurat så ille som det høres ut

Roadkill Teddy er ikke for pysete småbarn.

Publisert

Sover tre-åringen litt for godt om natta? Virker han litt for harmonisk?

Er du redd for at han skal bli den nye Vidar Lønn-Arnesen, alltid blid selv når han står ansikt til ansikt med Svartedauden? Fortvil ikke, løsningen er her.

Over og ut.

En leketøysdesigner som kanskje har tilbrakt store deler av ungdommen i mørke kjellerrom og enda mørkere konsertlokaler, er i ferd med å lansere nettstedet Roadkilltoys.com. Det er omtrent så ille som det høres ut.

Først ut er Twitch, eller "The Roadkill Teddy", kosebamse-vaskebjørnen som ser ut som den nettopp har blitt overkjørt av et 20-tonns vogntog.

ID.

Den kommer blant annet med gjennomsiktig plastsekk til kadaveret, akkurat slik veirydderne ville brukt for å spa bjørnen bort fra veibanen, og en ID-etikett festet til stortåa som viser hvem bjørnen er var, og hvordan den ble drept.

Innvoller og blod flyter naturtro ut av den flate kroppen, men når minsten ligger og skjelver og kaldsvetter i ene hjørnet av senga kan du heldigvis lempe begge deler inn i vaskebjørnen og lukke igjen med en glidelås som går langs hver side av det utrangerte kosedyret.

Snart i salg.

Ellers har den troverdige øyne som ruller rundt (akkurat som når dyr blir slått knock-out på i tegnefilmer), og avtrykk etter lastebilhjulet som tok knekken på den.

Enn så lenge er det bare vaskebjørnen som er tilgjengelig, men 300-kronersdyret vil etterhvert også komme som blant annet overkjørt hare, pinnsvin, røyskatt og rev.

Leketøyene kan kjøpes via nettstedet fra midten av desember.

Flere vanvittige saker finner du her!

Kilde: Spluch

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer