Ærede fiende

Jeg skal nå knuse skallen din.

For et par måneder siden fikk jeg kraftig tilskudd til mitt lager av livserfaring. Jeg havnet i setet ved siden av en Norges ytterst få sumobrytere på et fly til det store utland, og plutselig ble jeg veldig klar over hvor trangt et fly egentlig er.

LES OGSÅ:

Å bla gjennom sikkerhetsbrosjyren fikk meg til å føle meg som en kylling i et bur hos Prior, og armene føltes omtrent like korte og sammentrykte som de små stumpene det gule kreket bruker til å pirke borti kyllingkameraten når de har noe sladder å fortelle.

Tradisjonssport.

Med disse oppblåsbare(!), radiostyrte sumobryterne kan du gjenskape den vanvittige japanske sporten hjemme i din egen stue, uten at du behøver kle på deg bleiene til minsten. Forrige gang det skjedde lo fruen så hardt og lenge at hun endte opp på legevakta.

Hver fjernkontroll har to knapper, én for å bevege de 33 centimeter høye bryterne framover, og én for å trekke seg tilbake mens den snur seg fordi du er en feig firfisle som bor hjemme hos mamma og er like mye verdt som et papirbeger på en veikro!

Beklager det utbruddet.

Motiverende utbrudd.

De to bryterne vil dessuten i ny og ne rope ut Hakke-yoi! eller Nokotta, som skal være de to uttrykkene autentiske sumobryting-dommere roper til deltakerne for å holde dem i bevegelse.

Artikkelen fortsetter under annonsen

R/C Sumo Battling Sumo Wrestlers koster rundt 250 kroner (uten moms og frakt), og kan bestilles hos Think Geek

Kilde: Gizmodo