Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image:

LES OGSÅ:

1. Teleskop-støtvåpen – med sirene.

En støtpistol er ikke lenger noe nytt, men denne skiller seg ut fra resten av den gemene hopen ved at den er utrekkbar.

I sammenslått tilstand er den ikke mer enn 30 cm, men når du skal skremme vettet av en potensiell angriper, eller han nye avisbudet som nettopp har begynt på morgenruta , så kan du folde den ut slik at den blir over 62 cm.

I tillegg til å gi angriperen et kraftig støt har den også en innebygget sirene 130 desibel, sånn at du også skremmer livet av alle naboene i nærheten.

Prisen er cirka 100 dollar hos Gadget Universeimage:

2. Jakka som gir deg støt.

No-Contact Jacket er jakka som gir angriperen støt, en liten knapp inni det ene jakkeermet setter i gang et pulserende, støtvis strømangrep med en effekt på hele 80.000 volt, slik at angrepsmannen sannsynligvis løper bort med halen mellom beina.

Et isoleringslag av gummi beskytter deg fra å bli et medium stekt kjøttstykke hvis du skulle være så uheldig å trykke på knappen samtidig som du klør deg i hodet.

Egentlig vet vi ikke om vi skal le eller grine, men du kan lese mer om jakka her.


image:

3. Ringenes herre?
Denne ringen ser kanskje uskyldig ut, hvis du klarer å overse det forferdelige utseendet, men kan også skyte ut pepperspray rett i ansiktet på intetanende overfallsmenn.

Mer info her.


image:

4. Mobilen som gir deg støt.
Strengt tatt er jo ikke dette en ekte mobil. I stedet er det en strømførende lekemobil som vil gi enhver lommetyv eller overfallsmann, eller kollegaen på jobben som bare vil ringe hjem til sin kone og si at du tvang ham til å jobbe overtid, et støt på hele 900.000 volt.

Auda.

Prisen er kun 80 dollar, og siden du ikke kan ringe med den slipper du også å kjøpe et ekstra kontantkort.

Mer info klikk her


image:

5. Hot Walkers.
Du har sikkert sett dem. De irriterende godt trente menneskene som alltid kommer joggende gjennom parken med små vektstenger i hendene.

Det du imidlertid ikke har fått med deg er at disse vektene også er fyllt med pepperspray.

Her får du altså både sterke armer og sikkerhet i ett, og da er jo prisen på knappe 20 dollar i statene bare en vits.

Mer info her.


image:

6. Scorpion 200
Hrm. Pepperspray eller støtpistol? Valget er ikke lett, og for deg som ikke klarer å bestemme deg er Scorpion valget. Her får du nemlig begge deler i ett.

200,000 volt lover å paralysere overfallsmannen i rundt 30 minutter, og de påstår selv at denne skal være blant de kraftigste på markedet.

Prisen er ikke mer enn 100 dollar, men siden du risikerer å ta livet av forsøkskaninen du prøver den på, bør du nok holde deg langt unna.

Mer info her


image:


7. Den skjulte kniven
For seks dollar får du en kulepenn som også er en kniv. Vi har bare en ting å si:

Det å glemme denne igjen i stress-kofferten før du går igjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen kan være noe av det siste du gjør som fri mann.

Mer info her

image:


8. Lommelyktmannen.
Dette er en litt mildere variant, for her er ikke målet å skade angriperen. Målet er å blende ham, sånn at du kommer deg unna.

AL22 er nemlig en hyperkraftig lommelykt som forhåpentligvis gjør at din overfallsmann ser lyset. – jada, vi vet den var dyp…

Svakheten er at lommelykta er 30 cm lang, fordelen er at du også kan bruke den til å lyse opp veien – sånn at du kommer deg trygt hjem i høstmørket.

Mer info her


image:

9. The Heart Attack
Egentlig ikke mer enn et drapsvåpen i hardplast, og selv en pris på under 3 dollar klarer ikke å gjøre denne mindre dum.

Mer info her


image:

10. Den anonyme slåsshansken
De ser kanskje ut som par tradisjonelle hansker, stygge riktignok, men helt vanlige.

På innsiden er de imidlertid fylt med stål, sånn at til og med en vanlig fluevektsbokser får punch som en tungvektsbokser.

Hvis han takler vekten da.

Prisen er heldigvis ikke på mer enn 30 dollar per par, og mer info får du her.