Det ser kanskje ikke så pent ut, men praktisk er det. Foto: Produktbilde
Det ser kanskje ikke så pent ut, men praktisk er det. Foto: ProduktbildeVis mer

zoomIt løser iPhones svakhet

Lei av å være bastet og bundet til iTunes?

Selv om jeg er glad i min egen iPhone, har jeg lenge irritert meg over at den ikke har minnekort-inngang, eller i det minste en standard USB-plugg som lar meg overføre innhold uten å gå omveien via iTunes som er installert på ens egen datamaskin.

LES OGSÅ:

Dette har tross alt vært standard på omtrent samtlige mobiler og MP3-spillere fra andre produsenter i en årrekke allerede, og er til tider et irritasjonsmoment av dimensjoner.

ZoomIt kan imidlertid være løsningen vi har ventet på.

Hva er det?

Enkelt forklart er zoomiIt en liten dings du plugger inn nederst på din iPhone eller iPod Touch, og som dermed lar deg spille av innhold på mobilen eller MP3-spilleren uten å synkronisere enheten via iTunes.

(Vi tipper også at den vil fungere med iPad, noe som er praktisk - ettersom også den mangler de samme inngangene. Dette må vi imidlertid dobbeltsjekke når vi tester den - testeksemplar er bestilt.)

I selve zoomIt-adapteren bruker du rett og slett et standard SD-kort, slik at du kan se/spille av, eller dele bilder, musikk, videoer og dokumenter (PPT, XLS, DOC, PDF osv).

For at det skal fungere må du også laste ned en egen applikasjon fra AppStore (=zoomIt), men den er heldigvis gratis.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Så langt så vel altså. Hvorvidt dette vil fungere like bra i praksis som i teorien, må vi imidlertid komme tilbake til når vi får testet det selv.

ZoomIt blir forøvrig lansert i løpet av april måned. Prisen for adapteren er oppgitt å være cirka 60 dollar, men akkurat nå kan den forhåndsbestilles til 50 dollar (merk deg at frakt, moms og eventuelt spedisjonsgebyr kommer i tillegg).

Kilde: ZoomMediaPlus