YouTube-kamera for dummies

The Flip er videokameraet som er så enkelt at alle kan bruke det.

Til tross for at det er ufattelig mange som ser videoer på YouTube er det fortsatt mange med dataskrekk som utrolig nok synes det er vanskelig å laste opp sine egne videoer.

LES OGSÅ:

Nå er problemet løst, og svaret heter Flip Video.

Enkelt, enkelt, enkelt.

Dette er altså nøkkelordene som sto stemplet i pannen til ingeniørteamet bak Flip Video, og resultatet er en tretrinnsprosess som er så enkel at selv svigermor, barna eller din tunghørte bestefar vil klare biffen:

1. Opptaket starter ved å trykke på en knapp. Du har 2 X digital-zoom, og kan se eller slette opptaket i den lille LCD-skjermen umiddelbart. Du kan også ta ut stillbilder av videoklippene dine.

2. Alt du trenger av software er innebygget i kameraet. Det samme er USB-pluggen du trenger for å koble til. Det betyr at du aldri trenger å lete etter riktig driver, eller å installere et bildebehandlingsprogram i PCen.

3. Klippene kan spilles av på TV, sendes som vedlegg i via e-post, eller legges rett ut på YouTube med ett enkelt museklikk.

Kortstokk.

The Flip er på størrelse med en kortstokk og kommer i en 512 MB eller 1 GB-versjon, som skal holde til 30 minutter eller 1 time med opptak. Den tar opp 30 bilder i sekundet og oppløsningen er 640 X 480 bildepunkter.

Dette er altså milevis unna den HD-kvaliteten naboen skryter av, men det er til gjengjeld mer enn bra nok for å kunne legge ut nakenvideoen med deg selv i hovedrollen ut på YouTube, og vi vet jo alle at det er det du egentlig drømmer om.

Prisen er 120 eller 150 dollar avhengig av størrelsen på harddisken.

Kilde: The Flip.