Yabba dabba ... d'oh?!

En mus laget av stein. Ser man det. Da tar vi fri, for nå har vi sett alt.

Hvis du hører lyden av grus som singler som en munn full av sprakende bruspulver akkurat nå, så er det Fred Flintstone som forsøker å karre seg opp fra grava han ble lagt i av jernaldermafiaen for lenge, lenge siden. Lite kjent historie, men like fullt en stygg sak.

LES OGSÅ:

Det er ikke så rart Fred vil opp, for denne musa fra det russiske(!) designbyrået Neko ville passet den gamle mannen med den oransje skinndressen som hånd i hanske.

Følelser av stein.

Den er rett og slett laget av stein. Steinbitene som den er satt sammen av skal være kuttet ut i passende størrelser, før de ble lagt utenpå et museskjell bestående av elektronikk og scrollhjul.

Steinmusa vil passe så pent sammen med marmorbadet ditt at du vil bli anklaget for å ha peiling på design, for ikke å snakke om at den kan brukes til å kakke hushjelpa i hodet etter at du nok en gang ferska henne i å stjele pepperkaker fra kakebua i november. Fysjom.

Pris, tilgjengelig, vekt, kjønn, alder og rase er foreløpig ukjent, men, for all del, trykk gjerne refresh i nettleseren et titalls ganger før du legger deg i kveld. Det kan jo være det skjer noe i løpet av dagen.

Kilde: Gizmodo