W51K er utstyrt med subwoofer

Mobiltelefonen som kan brukes til alt.

Mobiltelefoner er ikke kjent for å gi fra seg den kraftigste lyden, med det håper japanske Kyocera å gjøre noe med. Ladestasjonen til den nye mobiltelefonen W51K er utstyrt med integrert subwoofer, slik at musikken får den ekstra boosten den trenger.

LES OGSÅ:

Telefonen kommer med et innebygd minne på 65 MB, som strengt tatt ikke holder til mange låtene, men vi tipper du kan utvide med et minnekort.

TV tuner.

Som seg hør og bør for en japansk mobiltelefon er ikke TV-stasjonene langt unna, og i tillegg har du tilgang til EPG (Elektronisk Program Guide) som hjelper deg å holde oversikt over favorittprogrammene dine.

Flott skjerm.

Videre er telefonen utstyrt med et kamera på to megapiksler og en skjerm på 2,7 tommer med WQVGA-oppløsning. På fremsiden finner du knapper som lar deg styre musikk og TV-funksjonaliteten, og en FM-radio er på plass i tilfelle du blir lei av å høre de samme MP3-låtene igjen og igjen.

W51K har dimensjonene 50 x 103 x 20 millimeter og veier 131 gram. Relativt tungt for en kamskjelltelefon, men med tanke på at den er stappet med funksjonalitet er det ikke så rart at den har noen ekstra kilo på baken.

Kommer ikke hit...

Du kan velge mellom fargene blå, sølv og oransje, men husk at du må ta turen til Japan for å få tak i et eksemplar.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: newlaunches