Vuzix VR920 er briller for gamere

Gir deg en illusjon av å se på en 62-tommers skjerm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Briller som presenterer film direkte på øyet har eksistert i årevis, men av diverse grunner som lav oppløsning, dårlig passform og svak batteritid har de aldri slått an.

LES OGSÅ:

Men selskapet Vuzix akter å gjøre noe med dette. Tidligere i år lanserte de modellen VR920, som minner om Geordi La Forges spesielle briller i Star Trek: The Next Generation.

62-tommer.

Brillene har to glass med en oppløsning på 640 x 480 piksler hver, og skal gi deg en illusjon av å se på en 62-tommers skjerm fra en avstand på 2.7 meter.

VR920 sikter seg inn på gamere og lover å forvandle vanlig 2D til en 3D-opplevelse. Bruker du dem i kombinasjon med Microsoft Flight Simulator X vil du kunne vri hodet fra høyre til venstre og se i 360 grader. Du kan også nikke hodet opp og ned for å se hva som er over og hva som er under deg.

Du kobler dem til datamaskinen eller den håndholdte spillkonsoll via USB. Ved hjelp av den innebygde mikrofonen kan du kommunisere med andre gamere.

Ulempen er at bare en håndfull dataspill er kompatible med brillene. To av spillene som vil fungere er World of Warcraft og som allerede nevnt Microsoft Flight Simulator X.

Brillene koster rundt 2200 kroner.

Kilde: Blog Scifi