Verdens største Lego-sett!

Star Wars og Lego-fans kan bare begynne å glede seg.

Med totalt 5.195 ulike deler er dette det største og mest spektakulære Lego-settet noensinne, og det er altså romskipet til Han Solo fra de tre første (som jo egentlig er de tre siste) Star Wars-filmene som er modellen.

LES OGSÅ:

16 år?

Detaljnivået skal være så høyt at både dedikerte Lego- og Star Wars-fans kommer til å ligge søvnløse til vidunderet er ferdig montert.

Faktisk mener Lego vanskelighetsgraden er så stor at den ikke bør selges til personer under 16 år. Vi tipper uansett at enhver 10-åring vil sette sammen herligheten kjappere enn oss...

Hvem vil du være?

Modellen er selvsagt av en slik størrelse at Legos minifigurer får plass innvendig, og alle barndomsheltene dine følger med i pakken; det vil si Han Solo, Chewbacca, Obi-Wan Kenobi, Luke Skywalker og selvfølgelig sukkerklumpen Prinsesse Leia.

De fysiske målene er 84 cm l, 56 cm b, og 21 cm i høyden, og har du plass i stua etter at dama flyttet ut (og tro oss: det vil hun gjøre om du kjøper denne) kan du forhåndsbestille den allerede nå. Modellen kommer ikke i butikkhyllene før i oktober 2007, og vil da koste den nette sum av 500 dollar, omtrent 3.200 kroner.

Star Wars 30-års jubileum.

Det store spørsmålet er selvsagt om dette er noe du virkelig skal drive med om du vil ha draget på det annet kjønn. Uansett, Lego kjører hardt på Star Wars-temaer for tiden, og i bildespesialen til venstre ser du noen av de heteste nyhetene som ble vist fram på årets leketøysmesse i New York.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Gizmodo.