SH04-B, bitter eller jordbær. Nei, det er ikke sjokolade, men mobiltelefoner! Foto: NTT Docomo
SH04-B, bitter eller jordbær. Nei, det er ikke sjokolade, men mobiltelefoner! Foto: NTT DocomoVis mer

Verdens søteste mobiltelefoner

Om du blir lei av søtsaker i desember, så er kanskje dette et godt substitutt.

Disse små lekkerbiskenene kan dekke enhver søttanns behov for å IKKE få hull i tennene. Bak modellnavnet SH04-B skjuler deg seg hverken bitter eller søt sjokolade, men noen av verdens søteste mobiltelefoner.

LES OGSÅ:

Og før du hamrer ivei i diskusjonsfeltet: Nei, de er såvidt vi vet ikke tilgjengelige i Norge og nei, vi har verken tatt på eller prøvd dem. Men så originale mobiltelefoner kan vi ikke la fyke ut i cyberspace uten å yte dem noen pixlers oppmerksomhet.

Søtere enn ekte vare

Melty bitter kalles den mørke varianten, og melty strawberry er det rødmeklingende navnet på den rosa varianten.

Ser vi nøyere etter er godsakene spekket med søte detaljer. Give Me a Sweet Smile! står det ved kameralinsen, og menyene og skjermbildene skal alle være sjokoladeinspirerte. Skulle ikke det være nok kan du også velge og vrake i et rikholdig tilbehør i søtklissete stil.

Mest fasade

Selv om utsiden gjør denne telefonen til hersker over godtedisken på super'n, så har også telefonene en innside. Og den er i disse smarttelefontider neppe like imponerende. (Men så er det vel heller ikke teknologien som får kjøperne til å velge akkurat denne telefonen?)

Skjermoppløsningen er av standard format, kameraet er derimot på imponerende åtte megapiksler (selv om megapiklser alene ikke er nok til å ta gode bilder), telefonen hevdes også å være motstandsdyktig mot vann, og har selvsagt blåtann. Mobilen har faktisk innebygget TV-tuner også, men vi tviler på om den funksjonen vil virke i Norge.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mer lyst på en "vanlig" telefon? Her finner du alle DinSides mobiltester på ett sted. Så kan du heller kjøpe litt ekte, mørk sjokolade for ganens skyld.

Her ser du mer hos NTT Docomo, og om du er stø i japansk kan det være du forstår det som står skrevet også.

Telefonene skal i følge akihabaranews finnes i det relativt begrensede opplag på 13.000 enheter. De er laget etter samarbeid mellom designer Wakamatsu Tadaakis tilbehørsmerke Q-Pot og Sharp.