Verdens minste LED-klokke

Denne går rett inn på topp 10-lista over årets kuleste klokker.

Med sin heftige produktivitet skremmer japanske Tokyoflash de etablerte klokkeprodusentene. I tillegg til de kjempekule modellene i basisutvalget sitt, lanserer de nemlig nye modeller kjappere enn konkurrentene rekker å si «å herregud, ikke nå igjen.. »

LES OGSÅ:

Sist ute er denne Retsu-modellen som du får med blått eller grønt LED-lys.

10 er alt du trenger.

Retsu-klokken viser altså tiden ved hjelp av kun 10 LED-lamper, og i følge Tokyowatches veier den omtrent en tredjedel av hva de andre LED-klokkene pleier å gjøre.

Men seriøst.

Det store spørsmålet er selvsagt om du klarer å se hvor mye klokka egentlig er.

Vi avslører ingenting her, men svaret finner du selvsagt ved å trykke deg gjennom bildespesialen vår til venstre. Fortell oss også om du klarte det i stemobjektet til høyre :-)

Kjapp levering.

Vi har selv kjøpt klokke fra Tokyoflash, og selv inkludert den irriterende moms & spedisjonsmølla til Posten, kom altså klokken fram på 5 dager. Det er intet annet enn imponerende.

Prisen på denne modellen er cirka 15.000 yen som høres skikkelig dyrt ut, men som heldigvis ikke er mer enn rundt 880 kroner. Frakten fra Japan er inkludert i prisen, så det eneste som kommer i tillegg er 25% moms og postens spedisjonsgebyr.

Kilde: Tokyoflash

Artikkelen fortsetter under annonsen