Foto: Sony Ericsson
Foto: Sony EricssonVis mer

Vårtegn fra Sony Ericsson

Sprek Walkman-mobil, smart høyttalersett og praktisk kamerasett med ministativ.

Sony Ericsson lanserte i dag en ny mobiltelefon i Walkman-familien. Modellen går under navnet W660i, og er en elegant 3G-telefon som kommer i fargene svart og rødt.

LES OGSÅ:

Musikktelefon.

Telefonen leveres med et minnekort på 512 MB som kan lagre 470 sanger i formatet eAAC+. Siden sjansen er stor for at du kommer til å fylle telefonen musikk av typen MP3, skal det nevnes at du får plass til 128 låter hvis vi tar utgangspunkt i en størrelse på fire MB per sang.

W660i støtter minnekort av typen M2, som kommer i størrelser opp til to gigabyte.

I likhet med andre Walkman-modeller er nykommeren utstyrt med TrackID. Dette er en funksjon som lar deg ta opp noen sekunder av en låt med mikrofonen på mobilen, for så å sende lydklyppet til en database for identifisering av sangen.

Takket være 3G-støtten kan du surfe på internett og laste ned musikk. En annen praktisk funksjon er RSS-leseren som forsyner skrivebordet med de siste nyhetene.

Videre er telefonen utstyrt med et kamera på to megapiksler, FM-radio, blåtann og USB 2.0. Skjermen har en størrelse på to tommer og støtter 262.000 farger. W660i har en tykkelse på 14.5 millimeter og veier 95 gram.

Telefonen inntar butikkene i løpet av andre kvartal.

Musikk for stranda.

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og i den forbindelse er det mange som liker å ha med seg musikk når de skal en tur på stranda, eller i parken.

Sony Ericsson lanserte i dag høyttalersettet MPS-75 som klippes direkte på telefonen. Høyttalerne har integrert FM-antenne og etter sigende "utmerket lydkvalitet". MPS-75 kommer i fargene svart og oransje.

Du kan forvente å finne høyttalersettet i butikkene i løpet av andre kvartal.

Mikrostativ.

Sony Ericsson presenterte også en praktisk løsning for sine Cybershot-telefoner. Kamerasettet IPK-100 består av et telefonfutteral og et mikrostativ med fleksible bein og føtter som stabiliserer kameraet når du bruker selvutløseren.

IPK-100 vil dukke opp i løpet av andre kvartal.

Vi oppdaterer artikkelen så snart Sony Ericsson offentliggjør pris på produktene.