Vanntett videkamera

Sanyos nye videokamera tåler en regnskur.

Problemet med mange digitale videokamera er at de ikke er spesielt glad i vann. Dette gjør det vanskelig å forevige et utendørs bryllup som brutalt ble overrasket av regn, eller sommeraktiviteter som foregår på stranden.

LES OGSÅ:

Tåler vann.

Men det håper Sanyo å fikse på med sitt nye VPC-CA6. Det digitale videokameraet er designet til å tåle både vannsprut og våte hender.

Kameraet har en oppløsning på seks megapiksler og kommer med 5 x optisk zoom. Du kan se hva du tar opp ved hjelp av en to-tommer stor lcd-skjerm som kan flippes ut.

Fire timer.

Minnene du foreviger blir lagret på et SD eller SDHC-minnekort, hvor sistnevnte kommer i størrelser på 4 GB. Dette er nok til rundt fire timer med opptak.

Den store gimmicken her er altså at kameraet er vanntett, og dermed kan vi neppe forvente oss den mest revolusjonerende kvaliteten. Men VPC-CA6 ser både lite og hendig ut, og kan vise seg å være veldig kjekk å ha med seg på neste fisketur.

Sanyo VPC-CA6 dukker opp i løpet av måneden og vil koste rundt 3600 kroner. Hvorvidt den finner veien hit nord er høyst usikkert, men man kan jo alltids bestille via internett.

Kilde: ShinyShiny