Vannfrekk

Vi var ikke klar over at det var noe behov for Verizons undervannsmobil, men hva vet vel tørrfisker som oss om hva som skjer under vannflaten.

Endelig kan Nordsjø-dykkerne begynne å slappe av. Nå blir det slutt på vill vifting med armene til fiskene, peking på luftslangen og grimaser som forsøker å formidle tom for oksygen.

LES OGSÅ:

Nå kan de bare finne fram denne mobiltelefonen fra den amerikanske mobiloperatøren Verizon, og sende en SMS til plattformsjefen.

Forglemmelig navn.

G'zOne, som er det fullstendig idiotiske navnet på telefonen, har nesten militære spesifikasjoner, som vil si at den tåler temperaturer på opptil 60 grader, et par-tre turer i svømmebassenget, og, eh, vindkast på over 64 kilometer i timen.

Det er litt uvisst hva som skjer med andre mobiltelefoner under ekstreme vindforhold. Kanskje de bare faller fra hverandre ved synet av løv som blafrer i trærne?

Stor skjerm.

Verizons vannmobil har også en 2.2-tommers skjerm med 320x240-oppløsning, og et 2 megapikslers kamera som kan brukes til å dokumentere redningsaksjoner og dårlige nachspiel-idéer.

Sjansen for at telefonen kommer til Norge er like stor som at den rødgrønne regjeringen sitter ved roret helt til neste stortingsvalg, men i USA vil den koste rundt 2000 kroner.

Du kan lese en test av telefonen her, der PC Magagzine blant annet kaster G'zOne mot en betongvegg og spiller mobilbowling med den på kontoret. Fin jobb.

Kilde: Gizmodo

Les om flere mobiltelefoner og dingser her!