V står for Video

Sandisk har endelig laget en tingest som kan akkompagnere alle minnekortene de lager. Og for eksempel PSPen eller mobiltelefonen din.

Minnekortfloraen har for lengst overgått antall blomster du finner i skauen, og å shoppe etter den rette typen kan få enhver voksen mann til å bryte sammen i krampegråt.

LES OGSÅ:

- Ja, jeg skulle hatt et minnekort til kameraet mitt.
- Javel. Skal du ha Compact Flash, Lyn Gordon, MemoryStick Duo, Secure Digital, Annus Horribilis, Donkey Kong eller Pimp Daddy?
- Ehh ...

Nettopp.

Likevel, du slipper ikke unna.

Video til minnekort.

Sandisk V-Mate er for deg som klarer orientere deg i minnekortjungelen, og som er avhengig av video på for eksempel Sony PSPen eller mobiltelefonen din mens du beveger deg fra A til B. Den tar opp video direkte til minnekort av typen SD og MMC, i tillegg til alle kortene i Sonys grenseløse produktutvalg.

V-Mate skal kunne kobles til enhver analog lyd- og videokilde, og tar opp video med en oppløsning på 640x480. Det gir rundt tre og en halv time med video per gigabyte.

Enkel kontroll.

Et TV-basert grensesnitt gjør du at enkelt kan kontrollere funksjonene til Sandisk-boksen, og selv om vi kunne ønsket oss muligheten til å ta opp i for eksempel 320x240-oppløsningen for å spare plass, så er dette en løsning som kan spare deg for endel konverteringsarbeid hvis du vanligvis gjør opptakene dine via PCen eller via en harddiskopptaker.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kortopptakeren er tilgjengelig i oktober, og vil koste rundt 1000 kroner i USA.

Kilde: Gizmodo