Ultra Edition 5.9 er tynn som ei flis

Samsung konkurrerer med seg selv om å lage den tynneste mobiltelefonen.

Samsung har fått mye oppmerksomhet for mobiltelefonen X820, som med en tykkelse på kun 6.9 millimeter, har gjort seg fortjent til tittelen verdens tynneste mobiltelefon.

LES OGSÅ:

Men skal vi tro ryktene som i disse dager sirkulerer på internett har produsenten slått sin egen rekord, og planlegger nå å lansere en mobil på bare 5.9 millimeter.

Fin på innsiden.

Telefonen går foreløpig under navnet Ultra Edition 5.9, og er i følge nettstedet Engadget utstyrt med trippelbånd, et kamera på 3.2 megapiksler, blåtann og et integrert minne på 80 MB.

Dette er flotte spesifikasjoner for en mobiltelefon som er så tynn at man ikke skulle tro at det var mulig å få plass til noe som helst.

Tøff og tynn.

Den nye rekorden på 5.9 millimeter er ganske vanvittig, og man kan jo spørre seg om mobiltelefonen tåler å bli brukt uten å knekke. Men Samsung har tatt høyde for dette og utstyrt Ultra-serien med et materiale som skal hindre telefonen i å bli ødelagt.

For ikke lenge siden ble det publisert en video på nettet av en X820 som brutalt ble kvestet, men i følge Samsung selv er denne videoen juks og fanteri.

Kommer til våren.

Hvis ryktene stemmer, noe vi er relativt sikre på, kan du regne med å finne Samsungs nye og supertynne mobiltelefon i butikkhyllene i mars.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: newlaunches