Tynn og smart

En supermodell med en Blindern-professors hjerne? Nja, jo, det kan skje.

Vi må innrømme at vi ikke har hørt om Glofish før, men det kan være fordi vi instinktivt lukket øynene i samme øyeblikk som vi trodde det var en sak om Hootie & The Blowfish.

LES OGSÅ:

For denne smartmobilen er det nemlig verdt å legge merke til.

Ikke tynn.

X500 skal være den tynneste smartmobilen som finnes, med en tykkelse på 15.5 millimeter. Den påstanden kan vi allerede nå avkrefte, ettersom for eksempel Nokia E61 er bare 14 millimeter tykk. Det var verdt et forsøk.

Den 146 gram tunge mobiltelefonen har likevel bra spesifikasjoner. Den vil komme på markedet i november, og har blant annet Edge og Wlan (802.11b og 802.11g), et kamera på 2 megapiksler, en 400MHz Samsung-prosessor, 65MB RAM og 128MB flash-minne. X500 kan utvides med Micro-SD-minnekort.

Satelitt-GPS.

Prikken over i-en og flagget på kransekaka er likevel den innbygde GPS-mottakeren, som gjør at du kan finne veien selv der hvor det ser ut som du har kommet til verdens ende.

Forvent ellers de vanlige lyd og video-mulighetene, men ikke forvent vanlig tastatur. Det har nemlig ikke X500. I stedet må du skrive meldingene dine på den trykkfølsomme skjermen, så hvis du har opparbeidet deg en uslåelig SMS-teknikk de siste årene er kanskje ikke denne for deg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: T3