Tungvekter for tung industri

Det er ikke alle som sitter foran skrivebordet hele dagen. Recon-X er for dem.

Tøffe aktiviteter krever tøft utstyr, og da snakker vi ikke om den nye barbermaskinen din som du fortsatt er så mektig stolt over. Jada, du skar deg forrige uke, og, jada, det kom blod.

LES OGSÅ:

Men, ærlig talt.

Tripod Data Systems' Recon-X er lomme-PCen som er laget for forhold som er litt mer ubehagelige enn et luftkondisjonert kontor i sjuende etasje i hovedstaden.

Kriger.

Den er laget etter såkalt militære spesifikasjoner, som ikke betyr at den vil gå til krig hvis den mistenker deg for å gjemme farlige våpen på soverommet, men som derimot betyr at den tåler vann, kraftige vibrasjoner, ekstreme temperaturer, støv - og, viktigst av alt, å bli mistet i bakken.

Kløner over hele verden gleder seg.

En av hver.

PDAen kommer i to utgaver, 200x og 400x, som kjører henholdsvis 200MHz og 400MHz-prosessorer. Du får også med integrert mikrofon, trådløst nett, blåtann, 256MB flash-minne, og to compact flash-plasser for for eksempel strekkodescanner, GPS og andre ting som folk i næringslivet bruker, men som ingen egentlig vet hva er.

Enheten leveres med Windows Mobile OS, men nerder kan klappe i hendene i begeistring ettersom den også kan modifiseres til å kjøre Linux.

Prisen er foreløpig ukjent.

Kilde: Engadget