Trespann

JUST ONE skal skrives med store bokstaver. Men egentlig burde navnet på denne multimusa vært skrevet med små, litt større og store bokstaver.

Hvis verden hadde vært rettferdig hadde vi alle nådd samme størrelse samme dag som vi fylte 18. Og så hadde vi alle hatt tilgang til gratis kabel-TV, men det er litt på siden av hovedpoenget her.

LES OGSÅ:

Kokuyo, hvis navn er nesten like morsomt som de gamle vitsene med japanske navn (finansministeren i Japan heter som kjent Trang Peng Pung), har laget en mus med det keiser-vennlige navnet JUST ONE.

Tallet er tre.

Den leveres med tre forskjellige halepartier, slik at både små, mindre små og store hender kan bruke musa uten å pådra seg musearm i løpet av noen få dager. Har skogsarbeider-far med Goliat-nevene sittet foran PCen og surfet seg gjennom motorsagporno igjen?

Ikke fortvil. Ta av den store halen, og sett på den minste. USB-musa varierer i størrelse fra 136 millimeter ned til 121 - det høres kanskje ikke så mye ut, men i et muse-perspektiv er det en helt vesentlig justering.

JUST ONE har en oppløsning på 800dpi og en pris på er-foreløpig-ikke-tilgjengelig-i-resten-av-verden.

Kilde: Akihabara News