Tre nye mobiler fra Samsung

To med 3G, og en for de som synes telefoner skal brukes til skravling, og ikke så mye annet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå er det ikke mange dagene til IFA-messen går av stabelen, og produsentene har allerede begynt å sniklansere nye produkter. Samsung kunne i dag presentere tre nye mobiltelefoner som slippes nå på sensommeren.

LES OGSÅ:

Samsung L760.

Dette er en skyvemobil med trippelbånd, EDGE og 3G. Skjermen har en størrelse på 2 tommer og støtter 262000 farger. Du kan knipse bilder med et kamera på 2 megapiksler og et VGA-kamera i front lar deg kjøre videosamtaler over 3G-nettverket. Det integrerte minnet er på fattige 30 MB, men heldigvis kan du utvide med et minnekort av typen micro-SD.

Telefonen er videre velsignet med flere ekstrafunksjoner. Det er for eksempel mulig å synkronisere musikken automatisk med Windows Media Player. I tillegg har den støtte for stereo-blåtann slik at du kan lytte til musikk med trådløse hodetelefoner.

Musikk overføres til og fra telefonen via USB 2.0, og blir du lei av å lytte til de samme gamle platene kan du skru over på RDS-radio.

Det er også mulig å laste opp bilder og filmsnutter direkte fra telefonen og til nettsteder som YouTube, MSN og Flickr.

Telefinen kommer i fargene kobberkull og krom. Den måler 99,5 x 47 x 15 millimeter og veier 93 gram.

Du kan løpe til butikken og kjøpe telefonen allerede i dag, til en pris på rundt 2600 kroner.

Samsung J200.

Også denne modellen er utstyrt med MP3-spiller, støtte for ekstra minnekort, stereo-blåtann og USB-tilkobling. Telefonen kommer i svart og har bakgrunnsbelyste taster for et mer eklsusivt utseende.

Av trådløse teknologier finner du 3G, trippelbånd og EDGE. Kameraet har en oppløsning på 1,3 megapiksler noe som ikke er særlig imponerende i dag. Telefonen har også et VGA-kamera for videosamtaler med kjente og kjære.

Det integrerte minnet er oppgitt til 40 MB. Skjermen har en størrelse på 1,8 tommer med støtte for 262000 farger. Dimensjonene er 103 x 44 x 15 millimeter og vekten er 79 gram.

Telefonen vil bli tilgjengelig i butikk i september til en pris på 1600 kroner.

Samsung C170.

Dette er en slankeste av de tre nykommerne. Telefonen har en tykkelse på bare 8,9 millimeter. Vekten er knappe 67 gram.

Telefonen er tyverisikret på den måten at hvis noen forsøker å putte et annet SIM-kort i den, vil dette SIM-kortets nummer sendes automatisk til et innprogrammert telefonnummer.

Spesifikasjonsmessig er dette en beskjeden mobil som ikke kan by på så mye annet enn radio.

Du kan velge mellom fargene rødt og svart.

Telefonen er på plass i butikk omgående til en pris på 900 kroner.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!