Tre nye fra Samsung på vei

Musikk, musikk og atter musikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samsung presenterte i dag tre mobiltelefoner som vil bli tilgjengelig her til lands i løpet av høsten. Samtlige modeller har fokus på musikk og design.

LES OGSÅ:

i450.

Denne modellen har det gått rykter om en stund, men nå er den altså endelig offisiell. Det spesielle med telefonen er den utskyvbare høyttaleren som forvandler den til en liten kjøkkenradio, eller du kan dele musikksmaken din med andre.

Høyttaleren har et integrert halvsirkelformet menyhjul med touch-funksjonalitet. Via dette kan du styre musikk, radio og video ved å peke og snurre. Som hos flere av SEs modeller finner du en funksjon som lar deg identifisere låter som spilles på radio eller på nattklubben gjennom mobilens mikrofon.

Takket være HSDPA-støtten (Super 3G) kan du surfe kjapt på nettet og laste ned musikk og videosnutter. Mobilen har også 3G, EDGE, trippelbånd, blåtann og USB 2.0. Et VGA-kamera på fremsiden lar deg kjøre videosamtaler.

Under panseret finner du en digital forsterker fra Bang & Olufsen Ice Power som lover høy og god lyd. 3,5 millimeter minijack er på plass slik at du kan koble til dine egne hodetelefoner. Blir du lei av musikken din kan du lytte til radio.

Mange vil nok glede seg over at Samsung endelig dytter det allsidige operativsystemet Symbian OS 9.2 inn i en av sine telefonen. Dermed kan du enkelt laste ned tilleggsprogrammer.

Skjermen har en oppløsning på 240 x 320 piksler fordelt på 2,3 tommer.

Det integrerte kameraet har en oppløsning på 2 megapiksler og bildene du tar lagres på det medfølgende microSD-minnekortet på 1 gigabyte.

Du kan skravle i 7,9 timer eller la mobilen ligge og slenge i 333 timer før den krever lading.

Telefonen måler 101 x 52 x 17,8 millimeter og veier 114 gram.

Samsung i450 vil finne veien til butikkhyllene i løpet av november. Prisen vil ligge på rundt 4.200 kroner inkl. mva.

F330.

Også denne modellen er utstyrt med digital forsterker fra Bang & Olufsen Ice Power for å sikre lydkvaliteten. Dedikerte taster på fremsiden lar deg kontrollere musikken. Radio og musikkgjenkjenning er også på plass.

Telefonen har HSDPA, 3G og EDGE slik at du kan surfe kjapt på nettet. Et kamera på 2 megapiksler er på plass og det er ryddet plass til inngang for microSD-minnekort. Videosamtaler er gjort mulig ved hjelp av et VGA-kamera på fremsiden.

F330 har dimensjonene 138 x 48 x 13,5 millimeter og veier 91 gram. Taletiden er oppgitt til 3 timer og standby-tid er opp til 300 timer. Den kommer i hvit pianolakk.

Pris i butikk vil ligge på rundt 3000 kroner inkl. mva. Telefonen blir lagt ut for salg i løpet av oktober.

F210.

Dette er oppfølgeren til modellen X830 vi testet for ett år siden. Samsung har valgt å gå fra 2 til 3 rader med taster slik at foldemobilen blir betraktelig enklere å bruke.

I sammenslått tilstand fungerer telefonen som MP3-spiller og du kontrollerer musikken ved hjelp av et menyhjul på fremsiden. Det følger med et adapter til 3.5 mm minijack slik at du kan koble til dine egne hodetelefoner.

Under panseret finner du også radio.

Det integrerte kameraet har en oppløsning på 2 megapiksler og telefonen har et integrert minne på 1 gigabyte. Mobilen har også støtte for minnekort av typen micro-SD.

Skjermen har en størrelse på 1,46 tommer og en oppløsning på 128 x 220 piksler.

Telefonen har dimensjonene 87,8 x 31 x 20,5 millimeter og veier lette 72 gram. Taletiden er 3,3 timer og standby-tid er målt til 265 timer.

F210 blir tilgjengelig i dyp mørkeblå farge. Prisen er oppgitt til 2.700 kroner inkl. mva. Kommer til salgs i løpet av oktober.

Kilde: Pressemelding

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!