Tre er bedre enn en

Og ganske mye tyngre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Folk flest (det er deg) sleper ikke rundt på en bærbar PC i store industrihaller, med unntak av de dagene de tar feil i et veikryss og plutselig befinner seg i smelteverk istedenfor den hippe kaffebaren de egentlig var på vei til. Slikt skjer.

LES OGSÅ:

Acme Portable, derimot, de vet at noen faktisk bruker laptopene sine til å jobbe med, ofte under ugunstige forhold. Firmaet har spesialisert seg på såkalte "industrielle" laptoper, som betyr at de tåler noen flere trøkker enn en Apple MacBook eller Dell Inspiron.

Enn av de mer spektakulære idéene de har kommet opp med er denne tre-skjermers laptopen. Det er i utgangspunktet to for mye, men fordi skjermene kan hektes av og på med noen enkle grep er det uansett enklere enn å drasse med seg en vanlig PC og et par-tre ekstra skjermer.

Batterislit.

Vi antar at tre skjermer tømmer batteriet raskere enn du kan si litium-ion, så her må en nok bruke et strømadapter for at laptopen i det hele tatt skal komme seg forbi oppstartsskjermen før den dør.

De tekniske detaljene rundt maskinen er foreløpig sparsomme, så vi foreslår du ser på bildene til venstre noen sekunder som kompensasjon. Et bilde sier som kjent mer enn tusen ... og så videre.

Kilde: Gizmodo