Trådløs leke fra Archos

Mediespiller med WiFi og masse spennende muligheter.

Archos kaster seg inn i kampen mot Zune med sin nye PMP-spiller 604 WiFi. Produsenten har oppdatert den gamle 604-modellen med trådløst internett og trykkfølsom skjerm.

LES OGSÅ:

Mediespilleren kommer med hele 30 GB lagringskapasitet hvor du kan lagre filmer og serier av typen MPEG-4, WMV og MPEG-2. Skjermen er i bredformat med en størrelse på 4.3-tommer og har en oppløsning på 480 x 272 piksler.

604 WiFi fungerer også som musikkspiller og håndterer filtypene MP3, WMA, WAV, AAC og AC3. Du kan lytte til musikk i 16 timer, eller se på videofiler i 5 timer før spilleren krever lading.

Videoopptaker.

En av funksjonene som har gjort Archos-spillererne populære er muligheten til å ta opp direkte fra et TV-apparat. Dermed kan du kose deg med serien du ikke rakk å se i går på bussen på vei til jobb eller skole.

Hvis du ikke klarer å gå noe sted uten masse bilder av kjæresten din, kan du glede deg over at spilleren har støtte for JPEG, BMP og PNG.

Nettleser.

Siden spilleren er utstyrt med WiFi, kan du koble den opp mot internett i trådløse soner og surfe på nettet med en opera-nettleser.

Når og hvor den nye spilleren dukker opp i Norge er ikke kjent.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Engadget