Trådløs bildebehandling

Samsung trådløse videokamera VP-X220WL er en av IFAs høydepunkter så langt.

Trådløse nettverk er overalt, men i likhet med medlemsmøtene til losjen i Oslo, så er det ikke uten videre enkelt, eller gratis, å få tilgang til dem.

LES OGSÅ:

Det fine med Samsungs mini-videokamera, VP-X220WL, er at selv om kameraet garantert ikke er gratis, så er den trådløse forbindelsen mellom de to videoenhetene like billig som luft og vann.

Grei kvalitet uten en tråd.

Kameraet består av en hovedenhet og en slags satelitt-enhet, som er en ekstern linse. Den sender videobildene trådløst til selve videoenheten, som tar opp signalet på det 2GB store internminnet, eller på ekstra SD eller MMC-minnekort. Smart.

Trykk til venstre for store bilder av kameraet!

Bildekvaliteten er ikke akkurat beregna for 100" store HD-skjermer, takket være en beskjeden 0.8 megapiksel CCD-bildebrikke.

Hovedenheten har en 2" LCD-skjerm, og kameraet tar opp i MPEG4-format (720x576 med 25 bilder per sekund). På internbrikken får du plass til 68 minutter med video i standard bildekvalitet.

Det er nok til å finne ut om kona eller mannen din bedriver utstrakt sjekkevirksomhet i naboblokka mens du er på jobb og tjener penger til livets opphold.

Pris og tilgjengelighet på kamera er ikke kjent.