Torian Infusion har WiFi

MP3-spiller med en trådløs vri.

Torian Infusion er en MP3-spiller som er utstyrt med noe så moderne som WiFi. Dette gjør det mulig å bruke spilleren til å plukke opp internettradio der det er trådløst nett tilgjengelig.

LES OGSÅ:

Løsningen forutsetter selvfølgelig at nettet er åpent slik at du kan koble deg til.

Opptaksfunksjon.

En av funksjonene vi liker er at du kan ta opp radiosendinger og lytte til senere når du ikke har tilgang til trådløst nett. Det er også mulig å programmere inn tidspunktet for når du vil at spilleren skal begynne å ta opp.

Spilleren har støtte for minnekort av typen SD MMC. Disse kan kjøpes i størrelser opp til 4 GB, så du burde ha mer enn nok lagringsplass tilgjengelig.

Lydformatene som støttes er MP3, Real Audio, AAC og OGG. Batteritiden er oppgitt til fem timer for internettradio og åtte timer for MP3-delen.

Hvis alt skjærer seg og du verken har internett, musikk eller gamle opptak tilgjengelig, kan du bruke spilleren som standard FM-radio.

Etterlengtet.

Torian Infusion ble kjent på internett allerede i 2005, så det har tatt sin tid å ferdigstille produktet. Når den eventuelt finner veien hit nord er ukjent, men du kan plukke den opp i statene til en pris på rundt 230 dollar.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: chipchick