To klokker som gir jackpot på armen!

Disse to klokkene er de spillavhengiges våte drøm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå som de ondsinnede pengeautomatene har blitt fjernet fra butikker og andre lugubre sjapper, har spillavhengige pent blitt henvist til minicruise med Stena Erotica for å få utløp for sin spillegalskap. De nye reglene gjelder jo som kjent ikke til sjøs.

LES OGSÅ:

For deg som sliter med vannskrekk har vi imidlertid to gode alternativer å komme med, hvorav den ene er billig og den andre er så rådyr at det nesten er dårlig gjort å vise den fram.

Trikset er nemlig å kjøpe en klokke med de vanedannende spillene inkludert, og her har du to kongemodeller i to totalt ulike prisklasser:

Den billige.

The Jackpot er en kreasjon fra vår asiatiske klokkefavoritt TokyoFlash, og selv om de har solgt ut alle sine modeller kan du få tak i den via den britiske nettbutikken GeminiSonic.

image: To klokker som gir jackpot på armen!

Klokka, ja - for den viser både tid og dato, har som navnet tilsier også en Jackpot-modus som viser deg hvorvidt du har flaks eller ikke. Og spillets gang akkompagneres selvsagt av de umiskjennlige tonene de spillavhengige har blitt så glad i..

Prisen hos GeminiSonic er 50 pund, men kjapp deg, for lageret er ikke stort.

image: To klokker som gir jackpot på armen!
image: To klokker som gir jackpot på armen!

Den ekstremt dyre.

Vanligvis er det jo sånn i klokkeverdenen at jo vanskeligere navnet er å uttale, jo dyrere er klokka. Og slik er det jaggu her også, for den ultimate enarmede banditt har fått det ikke akkurat enkle navnet «Girard-Perregaux Vintage 1945 Jackpot Tourbillion».

Vidunderklokka ble vist fram for første gang på klokkemessa i Basel, og øverst på urskiven ser du altså spillsymbolene.

Hver rad har fem ulike symboler der tre like som vanlig står for gevinst. Selve spillet aktiveres ved at du drar i en spak(!) på høyre side av klokka, og av 125 ulike kombinasjoner er det altså bare en som indikerer jackpot. Hver gang du drar i spaken avgir selvsagt også denne klokka tradisjonelle spillmaskinlyder.

Strengt tatt burde det nok fulgt med store premier her, for prisen på mesterverket er, hold deg fast, hele 254.200 pund - noe som tilsvarer godt over 3 millioner kroner. Ja, du hørte riktig, så hvis du i likhet med oss er en vanlig lønnsslave blir det nok modellen fra Tokyoflash vi må nøye oss med.

Trykk her for flere klokkenyheter!

Kilde: T3, Watchismo og GeminiSonic.