Tikkende lekkert

Aigo F029 spiller både musikk og filmer. Skjermen duger også.

Aigo F029 ser ikke ut som den dummeste dingsen å ha på armen. Det skal nevnes at digitale klokker med mp3-funksjonalitet dukker opp med jevne mellomrom, men Aigo skiller seg litt ut.

LES OGSÅ:

Klokka er nemlig utstyrt med en lekker OLED-fargeskjerm. Slike skjermer er kjent for å være svært gode i dagslys, slik at du slipper å bøye deg i merkelige posisjoner for å se hva som står på skjermen når sola steker på himmelen.

I tillegg til mp3-filer kan Aigo også spille wav-filer. De som ikke har noe i mot å se film på en bitteliten skjerm når de er ute og reiser, kan også glede seg over at klokka støtter mpeg-4.

På siden av klokka finner du funksjonsknapper som blant annet lar deg bla gjennom låtene dine. En mini-usb-port har også fått plass, slik at du enkelt kan overføre filer til klokka.

Aigo F029 er tilgjengelig i størrelser på 512 mb og 1 GB. Vi er nysgjerrige på batteritiden på klokka, men det er selvfølgelig ikke kjent. Andre ting som foreløpig er hemmelig, er pris og om den noen gang vil sette sine bein utenfor Kina.

Kilde: DaPreview