Tidsdreper

Tiden leger alle sår, men den tar også livet av deg - til slutt. Omtrent som denne taktiske snikskytterklokka fra Telford Services.

Tidligere har det vært grunn til å løpe for livet hvis du ser en rød liten lysflekk på jakken, omtrent der hvor hjertet og mobiltelefonen er plassert.

LES OGSÅ:

Nå kan det også være grunn til å se seg om etter potensielle fluktruter hvis du møter på en fyr med mørk jakke, mørke solbriller � og denne klokka fra britiske Telford Services.

5.11 H.R.T. Sniper Watch er nettopp det: En klokke for snikskyttere som øker treffprosenten i en slik grad at rifla treffer målet med omtrent samme nøyaktighet som du treffer ovnen med grandiosaen etter tre dager på salatslankekur.

Ulv i fåreklær.

Klokka ser forførende vanlig ut, men bak det sølvblanke ytre skjuler det seg en potensiell drapsmaskin. Med den spesialutviklede programvaren mater du klokka med data som klimatiske og geografiske forhold, våpentype og rekkevidde til målet, før du fyrer av skuddet som bevarer verdensfreden.

Du må blant annet kjenne til utendørstemperatur, høyde over havet, utgangshastigheten til projektilet (det andre simpelthen kaller kula), vindhastighet og -retning, og avfyringsvinkelen � så dette er ikke amatører.

Ikke for hvem som helst.

Det er også årsaken til at Telford Services i klartekst forteller at klokka først og fremst selges til det britiske forsvaret og våpendelen av politiet. Skulle du være så heldig å få kjøpt et overskuddseksemplar for å felle den største elgen dette landet har sett siden Stutum, ligger prisen på klokka på rundt 2500 kroner (eks. avgifter).

Så får det bli en sak mellom deg og samvittigheten din om livet er hellig.

Les mer om klokka på Telford Services hjemmeside.