Tid for trassalder igjen

Alle tøffinger fortjener sin egen helt spesielle klokke. Zenith har gjort det enklere for de enkle å velge.

Vi trodde sveitserne i bunn og grunn var et fredelig folkeslag, de som alltid står på utsida når noen slåss og veier for og imot, pluss og minus, før de bestemmer seg for at nei, jeg tror ikke vi skal ta stilling til dette.

LES OGSÅ:

Vi kan ha tatt feil.

Mucho macho.

For den sveitsiske (de er alltid sveitsiske) klokkeprodusenten Zenith flørter så uhemmet med machomannen med sin Defy Extreme Open-klokke, at vi mistenker dem for å ha sett litt for mye på Top Gun. Defy betyr som de fleste vet å trasse, mens en da tydeligvis skal trasse til det ekstreme hvis en bærer Zeniths lekre armbåndsur på armen.

Defy Extreme Open bærer så å si innsiden på utsiden og du kan nærmeste se klokka jobbe bare for deg.

Spesifikasjoner.

Den har en energireserve på 55 timer (en egen indikator viser hvor mye tid du har igjen før du må bruke sårt tiltrengt kraft på å trekke opp klokka igjen), forsterket anti-støt-ramme, 248 komponenter, halvtimes- og sekundviser, svart titanium-ramme, bevegelig innfatning, og reim i børsta stål som har blitt herda med karbonfiber, kompositt-materiale og syntetisk fiber (kevlar).

Klokka er vannavstøtende ned til 1000 meter, så selv fiskene vil dåne av beundring idet du langsomt seiler mot havbunnen fordi du var dum nok til å inngå enda et overilt veddemål for å hale i land kontrakten.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men, du vet, det koster å være i trassalderen. Nøyaktig hvor mye vet vi ikke, ettersom prisen på denne klokka er ukjent.

Kilde: Uncrate