Tid for klokker

Har du femten minutter?

Andy Warhol var den amerikanske kunstneren som sørget for at populærkulturen snek seg inn i finkulturen. Han kunne finne på å si at han angret dypt og inderlig at han ikke var til stede for å filme en kamerat som tok selvmord, og han gjorde bananen til et ikon - til gorillaenes store fortvilelse, vil vi tro.

LES OGSÅ:

Berømt sitat om berømte.

Ettersom hans mest berømte påstand var at "alle i fremtiden vil være berømte i femten minutter", er det bare passende at en hel klokkeserie nå har fått hans autoriserte signatur stemplet på forsida.

Serien har naturligvis begrenset opplag - den sikreste måten å sikre samleverdien på et objekt - og hver klokke koster 150 dollar, eller cirka 1000 kroner.

Klokkene har omtrent så psykedeliske farger som en kan forvente av et produkt som er ment å reflektere 60-tallet, kommer med reim i ekte lær, og er vanntett ned til cirka 30 meter.

Økonomipakke.

Hvis det er trangt med penger kan du kjøpe den betraktelig billigere (på alle måter) økonomipakken til rundt halve prisen, hvor du får med fire analoge plastikklokker med selvlysende detaljer (betrakt meg som lykkelig!) og et nøkkelknippe formet som en banan.

Klokkene kan muligens bestilles her, alt etter hvor glad nettstedet er i å eksportere produktene sine.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: The Cool Hunter