Ti av ti fra Nikon

Zoom er fint.

Hvis en skal rangere hva folk ser etter når de kjøper digitale kompaktkamera, kan en sannsynligvis gjøre det slik: 1) pris, 2) pris, 3) pris, 4) megapiksler, 5) zoom. Og 6) pris.

LES OGSÅ:

Nikons Coolpix S10 griper først og fremst fatt i punkt fem. Med 10x zoom kan du overraske både deg selv og andre med å ta bilder av ting som egentlig er veldig langt unna, men som kommer så utrolig mye nærmere idet du fyrer av utløseren.

Retroframtid.

Det dreibare designet har vi sett før, men det ser fortsatt nyskapende og retro ut på en og samme tid. Det er dessuten nyttig hvis du ønsker å ta bilder i vinkler som vanligvis kan knekke nakken på fotografen, ettersom du kan se gjennom objektivet samtidig som du vrir på det.

Hvis du ønsker å ta bilder med full zoom, kan selv de svakeste vibrasjoner gjøre motivet uskarpt, ikke minst hvis du har dårlige lysforhold. S10 har såkalt sensorbasert vibrasjonsreduksjon, som kan hjelpe deg med å gi bildene den skarpheten de fortjener.

Kameraet med den 2,5-tommer store LCD-skjermen og en maksimal ISO-styrke på 800 er ventet i butikken i september med en veiledende prislapp på 3590 kroner. Tieren kan du bruke til parkometeret utenfor.

Artikkelen fortsetter under annonsen