Tankefull

Time Tank høres ut som et riktig navn på denne klokka.

Oakley er på ingen måte noe navn som forbindes med lekre klokker som støpes fast på skipsreder-armer, der de blir sittende til dagen hvor de faller om på skipsgulvet på kontoret etter nok et tungt og dypt børsras.

LES OGSÅ:

Oakley har tradisjonelt sett laget kule briller, ryggsekker og sko, som markedsføres i reklamefilmer der ekstremsport-utøvere beveger seg så raskt at ingen egentlig ser hva som skjer - eller hva de prøver å selge.

Tanks.

Med denne klokka, som kledelig nok heter Time Tank, beveger de seg over i mer raffinerte kretser. Den står ikke tilbake for noe av det Tag Heuer, Raymond Weil eller Omega lager, samtidig som den ser like solid ut som en, vel, stridsvogn.

Både chassiset og lenka er av titan, noe som gjør klokka betraktelig lettere enn den ser ut. Med et 13-steiners sveitsisk urverk i bunn har Oakley dessuten fått de nødvendige referansene fra landet hvor ingen ser ut til å gjøre noe annet enn å lage klokker.

Bra batteri.

Batteriet varer i hele fire år, slik at du kan konsentrere deg om å posere med lett overklasse-mine idet du skrider inn på Oslos kjipeste hippeste nattklubb i de sene nattetimer med Time Tank glinsende på håndleddet.

Bare så synd du snubla i hælene til Pia Haraldsen og havna med trynet først i den dype, dype utringningen til Helene Rask.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ikke var du klar over at Rask var en henvisning til hastigheten på knyttneven hennes heller.

Time Tank koster rundt 8000 kroner.