Ta den ring og la den vandre

Du tror kanskje at iPoden eller PSPen din er hermetisk lukket. Så langt har det vært sant, men med Simas Hitch åpnes lukene.

Det første sjokket som møter en fersk iPod-bruker, etter at beundringen har lagt seg og den hvite firkanten har sendt fra seg de første dosene englestøv i ansiktet på brukeren, er at den ikke uten videre gir fra seg innmaten. I det minste ikke uten kamp.

LES OGSÅ:

Enkel overføring.

Med Simas Hitch, en firkanta USB 2.0-enhet som ikke likner så rent lite på en iPod, kan du plutselig overføre musikk-, video- og filmfiler fra én iPod til en annen, uten å bruke særlig mer tankekraft enn du gjør når du smører brødskivene om morgenen.

Koble til de to spillerne til Hitch, og snurr hjulet på midtpunktet (altså Hitch) og velg hvilke filer du vil overføre på den 2.5 tommer store skjermen. Trykk select. Omtrent så enkelt skal det være.

Du skal også kunne overføre kopibeskytta materiale som for eksempel nedlastinger fra iTunes Music Store, men det er ikke nødvendigvis en enkel prosess og krever aktiv deltakelse i form av brukernavn og passord fra den som faktisk har kjøpt filene.

Svært USB-kompatibel.

Hitch kan naturligvis brukes på andre USB-enheter. Alle andre USB-enheter, hvis vi skal tro produsenten. Det betyr at du kan kopiere alle veier, for eksempel fra et digitalkamera til en USB-minnepinne, eller sanger fra iPoden til Sony PSP eller en annen MP3-spiller.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvor smart og praktisk er ikke det?

Ganske rask.

Det tar cirka fem sekunder å overføre en sang på 4MB, eller tre minutter for en halvtimes video. Alle tallene er relative, naturligvis, men det gir en pekepinn på hvor lenge du må tromme med fingrene på bordet mens du venter.

Hitch koster 150 dollar, eller omtrent en tusenlapp uten frakt, moms og fortollingsgebyr, men hvis du tilhører typen som har like stort behov for fleksibel lagringsplass som andre har for mat og husrom kan dette være dingsen som redder ferien.

Kilde: Engadget