Ta den ring og la den vandre

Forretningsfolk vil elske disse ringene. Sjenerte sjekkere vil også bli begeistret - på en beskjeden måte, naturligvis.

Å ta folk i hånda kan ta livet av deg. Bare spør Donald Trump, som synes hele handlingen er "barbarisk":

LES OGSÅ:

- Jeg er ikke noen stor fan av håndhilsing. Jeg synes det er barbarisk å ta folk i hånda. Du kan bli forkjølet, du kan bli smittet av influensa, du kan bli smittet av alle mulige ting.

Jepp. Det er ikke tvil om at penger er bra for deg.

Ring vs. ring.

Med disse informasjonsringene kan du snart, forhåpentligvis, unngå kroppskontakt fullstendig. Hvis du for eksempel tilhører den delen av menneskeheten som er nødt til å løpe rundt i ernorme messehaller for å snakke i ti sekunder med en selger du aldri vil møte igjen, så forsvinner visittkortet han eller hun ga deg i løpet av de neste ti sekundene. Garantert.

Disse ringene er for deg.

Personlig datautveksling.

Information Rings inneholder personlige data om brukeren, og hvis du håndhilser på en annen ring-bruker vil de to ringene utveksle informasjon så å si umiddelbart. Når du endelig kommer tilbake til hotelrommet etter en lang dag ute i felten, kan du laste ned informasjonen til PCen.

Ringene er designet av Hideaki Matsui, og er foreløpig på konseptstadiet. Hvis Matsui kan komme opp med et alternativt, ikke-kroppslig hilsningsrituale vil til og med Donald Trump være klar til å bruke noen av sine surt tjente penger på denne geniale innretningen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Sci Fi Tech