Sykkeldelisk

A-bike bruker sannsynligvis "a" fra alfabetet for å vise at de er først med det minste. For denne sykkelen er virkelig liten - og virkelig fleksibel.

Utrykningskjøretøy har én innebygget svakhet, i tillegg til at de lager altfor mye støy for de av oss som sitter og nyter Kulturbeitet på bilradioen på vei hjem fra jobb midt på formiddagen: De tar for stor plass.

LES OGSÅ:

Det er fint for pasienten, men trist for ambulansesjåfører som hver dag kjemper en durabelig kamp for å slå sin egen personlige utrykningsrekord - og det er tross alt der sympatien må ligge.

Mindre, liten, minst.

A-bike er en knøttliten sykkel som kan legges sammen (og foldes ut) på ti sekunder.

Den tar nesten ikke plass (67 x 30 x 16 centimeter i sammenslått tilstand), slik at hvem som helst kan ha den i ryggsekken og komme seg ut på veien i løpet av veldig kort tid.

Få kilo tåler mange kilo.

Det er en tre-klikks teleskopisk foldemekanisme som gjør det lille mirakelet mulig, og varmebehandla aluminium og kraftig glassfiber gjør at sykkelen veier bare 5.6 kilo, men har en tåleevne på 85 kilo.

Dekkene har en diameter på usle 15 centimeter, noe som fort kan få deg til å se ut som en syklende flodhest på sirkus hvis ikke du kutter ned litt på mellommåltidene fra Burger King.

Prisen på A-bike er 200 pund, eller omkring 2500 norske kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trykk på PLAY under for å se en praktisk demonstrasjon av sykkelen, filmet midt i den hektisk hverdagen til en lite troverdig skuespiller som forsøker å spille hektisk.Kilde: New Launches